- erp

Hvilke Odoo tjenester er inkluderet med TechPeer?

Vi specialiserer os i Odoo opsætning, tilpasninger og optimeringer. Under pandemien har vi alle set vigtigheden af, at virksomheder har en kapacitet til at styre lagerbeholdninger, lager, produktionsprocesser. Vores virksomhed kan hjælpe dig med din Odoo hjemmeside. Vores eksperter kan mobiliseres hurtigt. Vi vil se på din eksisterende ERP-infrastruktur og kigge efter muligheder for at forbedre produktiviteten og implementere automatisering hvor det er nødvendigt.

Få kontrol over din forsyningskæde

Et kraftfuldt ERP som Odoo, kan hjælpe dig med at få bedre styr på dine processer, forsyningskæde, drift, rapporter og økonomi, alt sammen på ét sted. Dette vil hjælpe dig med at øge din rentabilitet og et overblik på højt niveau over, hvordan din virksomheds ressourcer bliver udnyttet.

Få kontrol over din forsyningskæde
staffing2_title

Vores mennesker er vigtige

En blomstrende virksomhed har brug for blomstrende medarbejdere. For os hos TechPeer betyder vores medarbejderes sundhed og velvære meget; vores medarbejdere bidrager ikke kun til væksten i vores organisation, men samtidig bruger de deres færdigheder, viden og talenter til at opnå personlig tilfredsstillelse.

Har du brug for hjælp med din Odoo opsætning?

Hvis du har den mest optimale værktøjsopsætning til din virksomhed, vil du kunne automatisere og øge din produktivitet. Kom i kontakt med os.