- ecommerce

Hvilke WooCommerce tjenester er inkluderet med TechPeer?

Vi specialiserer os i WooCommerce installation, tilpasninger og optimeringer. Tiden for e-handel er nu. Under pandemien har vi alle set vigtigheden af at virksomheder har en kapacitet til at sælge online (vs. offline). Vores virksomhed kan hjælpe dig med din WooCommerce hjemmeside. Vores eksperter kan mobiliseres hurtigt. Vi vil kigge på din hjemmeside, og se efter muligheder for at forbedre Hastighed, opsætte ordentlige backups og sikkerhed.

Din online butik er nøglen til omsætning

Bruger du det rigtige værktøj til at sælge? WooCommerce er godt at gøre det, men det er afgørende at sikre, at din butiksfacade og backend er grundigt optimeret.

Din online butik er nøglen til omsætning
staffing2_title

Vores mennesker er vigtige

En blomstrende virksomhed har brug for blomstrende medarbejdere. For os hos TechPeer betyder vores medarbejderes sundhed og velvære meget; vores medarbejdere bidrager ikke kun til væksten i vores organisation, men samtidig bruger de deres færdigheder, viden og talenter til at opnå personlig tilfredsstillelse.

Har du brug for hjælp med dit WooCommerce websted?

Hvis du har den mest optimale værktøjsopsætning til din virksomhed, vil du kunne automatisere og øge din produktivitet. Kom i kontakt med os.