- crm

Hvilke PipeDrive tjenester er inkluderet med TechPeer?

Vi specialiserer os i PipeDrive opsætning, tilpasninger og optimeringer. Under pandemien har vi alle set vigtigheden af, at virksomheder har en kapacitet til at skalere dine kunderelationer. Centralisering af data, hvor det er nødvendigt, og give dit salg og din kundeservice mulighed for at have alle de oplysninger, de har brug for til at hjælpe kunder eller potentielle kunder. Vores virksomhed kan hjælpe dig med din PipeDrive implementering. Vores eksperter kan mobiliseres hurtigt. Vi vil se på din eksisterende infrastruktur for kunderelationer og kigge efter muligheder for at forbedre kundefastholdelse, salg og kundesupport.

Konsolideret historik

Et kraftfuldt CRM som PipeDrive, bør hjælpe dig med at konsolidere alle dine kunders interaktionshistorik, alt sammen på ét sted. Dette vil hjælpe dig med at øge din kundefastholdelse, og kundernes oplevelse med dit brand.

Konsolideret historik
staffing2_title

Vores mennesker er vigtige

En blomstrende virksomhed har brug for blomstrende medarbejdere. For os hos TechPeer betyder vores medarbejderes sundhed og velvære meget; vores medarbejdere bidrager ikke kun til væksten i vores organisation, men samtidig bruger de deres færdigheder, viden og talenter til at opnå personlig tilfredsstillelse.

Har du brug for hjælp med din PipeDrive opsætning?

Hvis du har den mest optimale værktøjsopsætning til din virksomhed, vil du kunne automatisere og øge din produktivitet. Kom i kontakt med os.